Olemme Boskaliksen tytäryhtiö

Olemme Boskaliksen tytäryhtiö

Royal Boskalis Westminster N.V. on johtava maailmanlaajuisesti toimiva ruoppauksen ja meripalvelujen asiantuntija, joka tarjoaa palveluja ruoppaus-, infra-, ja offshore-energiasektoreille. SMITin kautta tarjoamme hinaus- ja meripelastuspalveluja.

Boskalis

Terramare

Terramare tarjoaa asiakkailleen vankan kokemuksen ja monipuolisen erikoisosaamisen vaativissakin satama-, vesi- ja liukuvalurakennuskohteissa. Erikoistumisemme erilaisiin ruoppaustöihin, vedenalaiseen louhintaan, satama- ja laiturirakentamiseen, liukuvalukohteisiin sekä ympäristörakentamiseen on tehnyt Terramaresta alan johtavan ammattilaisen ja suunnannäyttäjän niin Suomessa kuin muuallakin Pohjoismaissa. Monipuolisen erikoisosaamisemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme ajallaan toteutetut kustannustehokkaat projektit.

Puoli vuosisataa vesirakentamisen erikoisosaamista

Terramare tarjoaa yli 60 vuoden vankan kokemuksen Suomen satama- ja vesiväyläverkoston rakentamisessa sisältäen kaikki osa-alueet. Samalla olemme tehneet aktiivista kehitystyötä innovoiden alaa. Vahva kokemus ja erikoistuminen edellyttävät myös vastuun kantamista tulevaisuudesta, joten ympäristöstämme huolehtiminen ja sen logistinen rakentaminen kuuluvat tänään ja tulevaisuudessa kiinteästi toimintaamme.


Terramaren vahvuudet

Toimintavarmuutemme ja tehokkuutemme perustuvat pitkän ja laajan kokemuksemme lisäksi omaan ammattitaitoiseen ja motivoituneeseen henkilöstöömme, omaan monipuoliseen ja suorituskykyiseen erikoiskalustoomme, niiden kehittämiseen ja kunnossapitoon, geologian tuntemukseen, tarkkaan laadunvalvontaan sekä tekniikan että työmenetelmien kehitystyöhön. Lisäksi jatkuva panostus laatuun, työturvallisuuteen ja ympäristönsuojeluun tukevat toimintaamme kaikilla vesirakentamisen osa-alueilla.


Kansainvälistä tietotaitoa ympäristön hyväksi

Terramaren emoyhtiö hollantilainen Royal Boskalis Westminster nv, joka on noteerattu Amsterdamin pörssissä, on yksi maailman suurimmista ruoppausalan urakoitsijoista toimien yli 75 maassa, kuudella eri mantereella. Tietotaitoa kehittävässä yhteistyössä emoyhtiömme ja muiden Boskalis-yhtiöiden kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erityisosaamista kansainvälisellä tasolla mm. pehmeiden massojen ruoppaamisessa sekä niiden jatkokäsittelyssä moninaisin menetelmin.


Terramaren vastuualueet

Boskalis -konsernin Euroopan toiminnoissa Terramaren vastuualueita ovat Suomen lisäksi Pohjoismaat ja Baltian maat. Yhteistyössä muiden Boskalis-yhtiöiden kanssa toimimme myös maailmanlaajuisesti.