Operaattori

Aluksella teemme tiimityötä.

Katso avoinna olevia työpaikkojamme
Surveydesk manager

Järjestän kaiken pääkonttorista käsin projektien mittaushenkilöstöllemme .

Katso avoinna olevia työpaikkojamme
Communication Advisor

Arvostan monipuolisia työtehtäviäni.

Katso avoinna olevia työpaikkojamme
Relief head skipper

Jokainen projekti sisältää uusia omanlaisia haasteita.

Katso avoinna olevia työpaikkojamme
Työnhaku (kansainvälinen)

Tervetuloa töihin vesirakennusalan näköalapaikalle

Toteutettuja kohteitamme: Helsingin Vuosaaren satamakeskus

Vesirakennusalan vahva työnantaja ja suunnannäyttäjä

Me terramarelaiset olemme ylpeitä toiminnastamme. Yhdessä saavuttamamme yli 60 vuoden kokemus ja erikoisosaaminen ovat tehneet meistä alansa johtavan vesirakentajan.

Yhtiössämme on avoin ja vastuullinen yrityskulttuuri, jossa jokaisella terramarelaisella on oma arvokas roolinsa. Määrätietoinen panostuksemme koulutukseen, kehitystyöhön ja laatuun tarjoaa henkilöstöllemme monipuolisen ja motivoivan työympäristön. Mahdollisuus tehdä työtä niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä kohteissa luo antoisan näköalapaikan vesirakentamiseen sen kaikilla osa-alueilla.Monien ammattilaisten summa

Terramaren henkilöstön ammattitaito kattaa kaiken vesirakennusalaan liittyvän osaamisen. Monipuoliset kohteet tarjoavat laajasti tehtäviä eri ammattiryhmille. Näihin ryhmiin kuuluvat mm. työnjohdon, vesirakennuskaluston, rakennustekniikan ja konepajan ammattilaiset. Yhteistä kaikille ammattiryhmillemme on saumaton yhteistyö, jolla haastavimmatkin hankkeet toteutetaan laadukkaasti ja aikataulussa.

Terramare tarjoaa työtä mm. teknisille toimihenkilöille, vesirakennusalusten kuljettajille ja muulle miehistölle, nosturinkuljettajille, porareille, panostajille, hitsaajille, mittamiehille, kirvesmiehille, raudoittajille, liukuvaluasentajille, konepaja-asentajille, rakennustyömaan korjausmiehille ja monille muille rakennusalan osaajille.

Satama-, väylä- ja ympäristörakentaminen työllistää nyt ja tulevaisuudessa

Vesirakentaminen on jatkuvasti laajeneva ja kehittyvä ala. Laivaliikenne ja erilaiset ympäristön kehittämiseen liittyvät hankkeet työllistävät alan ammattilaisia nyt ja tulevaisuudessa. Jatkuva koulutuksemme ja kansainvälinen yhteistoimintamme luovat kaikille ammattitasoille hyvät etenemismahdollisuudet.

Mahdollisuus joustavaan periodityöhön

Terramare tarjoaa useissa työkohteissaan, kuten ruoppaus- ja vedenalaisissa louhintakohteissa, mahdollisuuden periodityöhön. Periodityössä työ- ja vapaa-aika jaksottuvat tehtyjen työviikkojen ja erikseen määrättyjen työtuntien mukaan.

Panostus laatuun, työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin

Terramare on Suomen turvallisimpia työnantajia. Vaalimme tarkasti voimassa olevia työehtosopimuksia sekä työturvallisuusperiaatteitamme.

Terramare tarjoaa monipuolista, haastavaa ja mielenkiintoista työtä vesirakentamisen kaikilla osa-alueilla:

  • Ruoppaus ja vedenalainen louhinta
  • Satama- ja laiturirakentaminen
  • Ympäristörakentaminen
  • Liukuvalurakentaminen
  • Tekninen kehitystyö
Pohjoisten vesialueiden kohteitamme 2000-luvulla

Terramaressa työskentelee yli 200 vesirakentamisen ammattilaista Suomessa ja Pohjoismaissa. Yhteistyössä emoyhtiömme Boskaliksen kanssa toimimme myös kansainvälisillä markkinoilla. Projektit toteutetaan alan monipuolisimmalla ja ajanmukaisimmalla tekniikalla ja kalustolla. 

Toteutettuja kohteitamme: Kemin tuulivoimapuisto